ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ διαγραμμα αβετε ΧΟΝΔΡΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατασκευαστές
E-SHOP
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Πληροφορίες
Πολιτική Αναλωσίμων
Στοιχεία Εταιρείας
Τρόποι Αποστολής & τρόποι πληρωμής
Όροι Χρήσης
Oικονομικά στοιχεία
Newsletter Περισσότερα

 
Πολιτική Αναλωσίμων
 

Για τα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ των ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

(φωτοαντιγραφικά, fax, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα)

 

 

H εταιρία μας προτείνει και εγγυάται τις παρακάτω κατηγορίες υλικών..

 

α. OEM (ORIGINAL - ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ): Πρόκειται για τα αναλώσιμα που παράγουν και διαθέτουν οι κατασκευαστές των αντίστοιχων εκτυπωτικών μηχανημάτων.

 

β. ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ( RMA -Ανακατασκευασμένα) Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν τα αρχικά εξωτερικά πλαστικά μέρη και αλλάζονται όλα (ή κάποια) τα φθειρόμενα εσωτερικά αναλώσιμα (blade, drum, wire κτλ). Διαθέτουν πιστοποίηση ISO/IEC 19752 , ISO/IEC 19798, DIN 33870/33871 ,έχουν πιστοποιητικό ΜSDS και πληρούν τις απαιτήσεις που προβλέπεται από το κανονισμό REACH (Κανονισμός ΕΚ. Αρ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου).

 

γ.ΙΝΚ (EXPIRED - ΛΗΓΜΕΝΑ) Πρόκειται για μελάνια που έχει περάσει η συνιστώμενη από τον κατασκευαστή ημερομηνία χρήσης ή ο κατασκευαστής έχει σταματήσει την παραγωγή τους. Η εμπειρία μας  δείχνει ότι υπό προϋποθέσεις, η χρήση τους είναι ασφαλής και φυσικά οικονομικότερη.

 

  Για τα  παραπάνω  υλικά η εταιρία μας προσφέρει 30 ημέρες  FSW (full satisfaction  warranty)  που περιλαμβάνει αντικατάσταση υλικού ή  επιστροφή των χρημάτων σας, αλλά και δωρεάν  συντήρησή του μηχανήματος σας, σε περίπτωση που η βλάβη προήλθε από την χρήση υλικού που σας προμηθεύσαμε.

 

 

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΕΝ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ....

 

1.. ΑΝΑΓΟΜΩΜΕΝΑ Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη και  προστίθεται μόνο  toner  (γραφίτης) . Προφανώς η πιο φθηνή και λιγότερο ασφαλής  διαδικασία, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ.

 

2.. COMPATIBLE (συμβατά) Πρόκειται για αναλώσιμα που παράγονται εξ ολοκλήρου εξ αρχής, με αντιγραφή των OEM (αυθεντικών) cartridges, προφανώς με παραβίαση της αρχικής πατέντας  του κατασκευαστή ,ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

 

1.   Όσον αφορά στην εταιρία μας, εφαρμόζουμε  Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, που εξασφαλίζει τους πελάτες μας για το ποιοτικό επίπεδο των υπηρεσιών που τους παρέχoυμε.

2.   Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, η εταιρία μας είναι ενταγμένη σε σύστημα συλλογικής διαχείρισης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αποβλήτων

     (ανακύκλωση συσκευών α.ε. ), καταβάλει την προβλεπόμενη από το Ν.2121/93

     εύλογη αμοιβή  τρίτων για πνευματικά δικαιώματα  και έχει την δυνατότητα της

     ελεύθερης διακίνησης των προϊόντων  της, όπως επιβάλλει το ΠΔ 117/2004  και ο

     Ν.2939/2001.

 

 

                                                                                                           

Για τη διαγραμμα α.ε.

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
SSL Certificates