HOME Profile ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ διαγραμμα αβετε WHOLESALE SITEMAP CONTACT US Ελληνικά English
Manufacturers
E-SHOP
Company News more
Information
Terms of use - supplies
Company Information
Τρόποι Αποστολής & τρόποι πληρωμής
Terms of use
Oικονομικά στοιχεία
Newsletter more

 
Terms of use - supplies
 

Για τα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ των ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

(φωτοαντιγραφικά, fax, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα)

 

 

H εταιρία μας προτείνει και εγγυάται τις παρακάτω κατηγορίες υλικών..

 

α. OEM (ORIGINAL - ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ): Πρόκειται για τα αναλώσιμα που παράγουν και διαθέτουν οι κατασκευαστές των αντίστοιχων εκτυπωτικών μηχανημάτων.

 

β. ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ( RMA -Ανακατασκευασμένα) Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν τα αρχικά εξωτερικά πλαστικά μέρη και αλλάζονται όλα (ή κάποια) τα φθειρόμενα εσωτερικά αναλώσιμα (blade, drum, wire κτλ). Διαθέτουν πιστοποίηση ISO/IEC 19752 , ISO/IEC 19798, DIN 33870/33871 ,έχουν πιστοποιητικό ΜSDS και πληρούν τις απαιτήσεις που προβλέπεται από το κανονισμό REACH (Κανονισμός ΕΚ. Αρ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου).

 

γ.ΙΝΚ (EXPIRED - ΛΗΓΜΕΝΑ) Πρόκειται για μελάνια που έχει περάσει η συνιστώμενη από τον κατασκευαστή ημερομηνία χρήσης ή ο κατασκευαστής έχει σταματήσει την παραγωγή τους. Η εμπειρία μας  δείχνει ότι υπό προϋποθέσεις, η χρήση τους είναι ασφαλής και φυσικά οικονομικότερη.

 

  Για τα  παραπάνω  υλικά η εταιρία μας προσφέρει 30 ημέρες  FSW (full satisfaction  warranty)  που περιλαμβάνει αντικατάσταση υλικού ή  επιστροφή των χρημάτων σας, αλλά και δωρεάν  συντήρησή του μηχανήματος σας, σε περίπτωση που η βλάβη προήλθε από την χρήση υλικού που σας προμηθεύσαμε.

 

 

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΕΝ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ....

 

1.. ΑΝΑΓΟΜΩΜΕΝΑ Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη και  προστίθεται μόνο  toner  (γραφίτης) . Προφανώς η πιο φθηνή και λιγότερο ασφαλής  διαδικασία, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ.

 

2.. COMPATIBLE (συμβατά) Πρόκειται για αναλώσιμα που παράγονται εξ ολοκλήρου εξ αρχής, με αντιγραφή των OEM (αυθεντικών) cartridges, προφανώς με παραβίαση της αρχικής πατέντας  του κατασκευαστή ,ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

 

Εγγυήσεις Αναλωσίμων

α) ORIGINAL: όλα τα original αναλώσιμα συνοδευονται από 1 ημερολογιακό μήνα εγγύηση καλής λειτουργίας, από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς, από τα αντίστοιχα εργοστάσια.

Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν αλλαγές μετά το πέρας του μήνα σε περιπτώσεις πολύ μεγάλης απόκλισης από τον στόχο αντιγράφων, μεγάλα προβλήματα ποιότητας εκτύπωσης κτλ.  Δεν αλλάζονται χτυπημένα ταλαιπωρημένα παραβιασμένα ή με οποιοδήποτε τρόπο τροποποιημένα αναλώσιμα, καθώς δεν γίνονται αποδεκτά από τον εκάστωτε κατασκευαστή.

Για την αξίωση κάθε εγγυησης πρέπει να υπάρχει η συσκευασία, το τιμολόγιο αγοράς και το αναλώσιμο ώστε να μπορει να γίνει ταυτοποίηση με βάση το σειριακό αριθμό. Χωρίς αυτά είναι αδύνατον να επισταρφεί αναλώσιμο σε προμηθευτή ή κατασκευαστή.

β) RMA Ανακατασκευασμένα: όλα τα ανακατασκευασμένα αναλώσιμα συνοδευονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 1 ημερολογιακής εβδομάδας και περιλαμβάνει αλλαγή αναλωσίμου μόνο σε περιπτώσεις που δεν αναγνωρίζεται από το μηχάνημα ή παρουσιάζει το μηχάνημα μεγάλα προβλήματα στην λειτουργία του ή η ποιότητα εκτύπωσης είναι εξαιρετικά κακή. 

Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του αναλωσίμου μετά το πέρας της 1 εβδομάδας για οποιοδήποτε λόγο, καθώς δεν αλλάζονται από τους προμηθευτές μας.

 

Με την αγορά αναλωσίμων από εμάς είτε από το φυσικό κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό μας, συμφωνείτε σε όλα τα παραπάνω.

1.   Όσον αφορά στην εταιρία μας, εφαρμόζουμε  Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, που εξασφαλίζει τους πελάτες μας για το ποιοτικό επίπεδο των υπηρεσιών που τους παρέχoυμε.

2.   Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, η εταιρία μας είναι ενταγμένη σε σύστημα συλλογικής διαχείρισης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αποβλήτων

     (ανακύκλωση συσκευών α.ε. ), καταβάλει την προβλεπόμενη από το Ν.2121/93

     εύλογη αμοιβή  τρίτων για πνευματικά δικαιώματα  και έχει την δυνατότητα της

     ελεύθερης διακίνησης των προϊόντων  της, όπως επιβάλλει το ΠΔ 117/2004  και ο

     Ν.2939/2001.

 

 

                                                                                                           

Για τη διαγραμμα α.ε.

Shopping Cart more
1 x Samsung CLX-9201 Color A4-A3 20ppm REFURBISHED
1 x Samsung CLX-9251 Color A4-A3 25ppm Copy Scan Print REFURBISHED
1 x Samsung 6545NX A4 B&W Multifunction Printer REFURBISHED
1 x Samsung CLX-9301 30ppm A4-A3 Color REFURBISHED
3.196,00€ 
Specials more
New Listings more
SSL Certificates