ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ διαγραμμα αβετε ΧΟΝΔΡΙΚΗ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατασκευαστές
E-SHOP
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Πληροφορίες
Πολιτική Αναλωσίμων
Στοιχεία Εταιρείας
Τρόποι Αποστολής & τρόποι πληρωμής
Όροι Χρήσης
Oικονομικά στοιχεία
Newsletter Περισσότερα

 
Στοιχεία Εταιρείας
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ διαγραμμα αε – Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδρυτής:                Παναγιώτης Σ. Νικολακόπουλος

Ίδρυση ΑΕ:            Φεβρουάριος 1998

Κεφάλαιο:             960.000,00   EYΡΩ

Συμμετοχή:            50%   Παναγιώτης Σ. Νικολακόπουλος , Χημ. Μηχανικός ΕΜΠ

50%   Σογμέ Σονικιάν, δικηγόρος, συζ. Παν. Νικολακόπουλου

Έδρα:                    Ιδιόκτητο ακίνητο στην Αθήνα, Κάνιγγος 26.

Εργαζόμενοι:          17
 • Εγκατεστημένα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα 4.650 περίπου.
 • Δίκτυο συνεργατών στην επαρχία.
 • Επικέντρωση στην παροχή υπηρεσίας και στην ταχύτητα αποκατάστασης βλαβών.

 

Τα πλήρη στοιχεία μας είναι:

Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΝ.ΕΜΠ.&ΠΑΡ.ΥΠ.ΕΤ.

Κάνιγγος 26

106 82 Αθήνα

Τηλ: 210-3822516

FAX: 210-5225010

ΑΦΜ 094501457  ΔΟΥ:  ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

www.diagramma.gr, email: info@diagramma.gr

Υπευθ.Εξυπηρέτησης: κα Σονικιάν

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 08.00-16.00 καθημερινά Δευτ-Παρασκευή.

ΟΝΟΜΑ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ (ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΥΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ) / ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ)

Η εταιρία διαγραμμα αε – Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται 30 χρόνια στο χώρο των φωτοαντιγραφικών, fax, printers, scanners και γενικά σε ό,τι αφορά αυτοματισμό και οργάνωση γραφείου.

1979:           Έναρξη δραστηριοτήτων

1986:           Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΕ

1990:           Π. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ (εν ισχύει)

1998:           διαγραμμα - Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

 

Στην τελευταία αυτή εταιρία ενοποιήσαμε όλες τις δραστηριότητες που εξασκούμε όλα αυτά τα χρόνια, εμπορικές, εκτυπωτικές, παροχής υπηρεσιών, κτλ.

 

Για την ελληνική αγορά διαθέτουμε προϊόντα διεθνών οίκων, με παγκόσμιο, εμπορικό και τεχνικό κύρος, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα. Μεταξύ άλλων:

 • Infotec INTERNATIONAL BV (D) - A RICOH COMPANY: Ασπρόμαυρα και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά, έγχρωμοι laser εκτυπωτές, fax & πολυμηχανήματα.
 • SEIKO (JAPAN): Ασπρόμαυρα, Ψηφιακά, Δικτυακά ξηρογραφικά συστήματα Α0 (plotter, scanner & plotter) και έγχρωμοι inkjet plotters.
 • GRAPHTEC (JAPAN): Ασπρόμαυροι και έγχρωμοι scanners (wide format)
 • PHILIPS/SAGEM (F): inkjet & laser faxes
 • RICOH (JAPAN): Πολυμηχανήματα και εκτυπωτές Α4/Α3
 • H.P. (USA): Η/Υ, scanners, Μεσαία και μεγάλα Α4/Α3 πολυμηχανήματα
 • KIMOTO (KOREA): Κοπτικά plotters και ink jet printers
 • PROfindustry (D): Εξοπλισμός τραπέζης, καταστροφείς εγγράφων, Βιβλιοδετικά, πλαστικοποιητές
 • RIGOLI (IT): Διπλωτικά σχεδίων
 • SAMSUNG(KOREA): Ασπρόμαυρα και έγχρωμα φωτοαντιγραφικά, έγχρωμοι laser εκτυπωτές, fax & πολυμηχανήματα.

 

 

Επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας στη διαγραμμα αε παραμένει η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη που επιτυγχάνεται με τη συνεχή επικοινωνία, ενημέρωση και διαρκή ποιοτική βελτίωση, προσθήκη νέων προϊόντων και παροχή άριστης τεχνικής υποστήριξης.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί η ιδαίτερη ευελιξία μας στον τομέα του Service, που απορρέει από το γεγονός ότι η διάγραμμα α.ε., είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των προσφερομένωνφωτοαντιγραφικών μηχανημάτων. Δεν αποτελεί με άλλα λόγια μια εταιρία που θα προσφέρει τις υπηρεσίες φωτοαντιγραφής με εξοπλισμό και τεχνικές υπηρεσίες μισθωμένες από άλλη εταιρία. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τη διαγραμμα α.ε. διαθέτουν το μέγιστο βαθμό ανεξαρτησίας από οποιοδήποτε παράγοντα, ο οποίος είναι δυνατό να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία του Φωτοτυπικού σας Κέντρου, όπως τεχνικό πρόβλημα σε φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, (το οποίο θα αντιμετωπίζεται άμεσα από το εξειδικευμένο Service της εταιρίας μας), είτε αυτό αφορά ένα απλό ανταλλακτικό ή ακόμη και σε αντικατάσταση ολόκληρης της μηχανής. Με αυτό τον τρόπο, σας εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανημάτων μας καλύπτοντας σε μέγιστο δυνατό βαθμό τις απαιτήσεις σας.

Αποτελεί γεγονός ότι η δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων από την εταιρία μας, χωρίς την εξάρτησή της για την παροχή service σ’ αυτήν από τρίτους, μας έχει δώσει την πρώτη θέση σε ανάλογες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα στην κάλυψη συνεδρίων με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις στον τομέα της παροχής υπηρεσιών παραγωγής αντιγράφων.

Η ορθή οργάνωση, η υψηλή και πολύχρονη εμπειρία μας στη διοργάνωση ανάλογων έργων, ο μέγιστος βαθμός ανεξαρτησίας των τεχνικών μας υπηρεσιών, η δυναμική και πολυδιάστατηπαρουσία μας, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς παράγοντες  της έναρξης της συνεργασίας με το ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε..

 

 

Οι δραστηριότητες μας:

1) Πώληση φωτοαντιγραφικών, printers, fax, plotters, scanners και λοιπών περιφερειακών μηχανών γραφείου (βιβλιοδετικά, πλαστικοποιητές, κοπτικά, καταστροφείς εγγράφων, διπλωτικά σχεδίων κτλ), όπως και η εκμετάλλευση των ανωτέρω μηχανημάτων για εκτυπώσεις τρίτων, ενοικιάσεις, κτλ.

 

2) Πωλήσεις αναλώσιμων υλικών για τα ανωτέρω μηχανήματα.

 

3) Service όλων των παραπάνω μηχανημάτων με ετήσια συμβόλαια, ή κατ’αποκοπήν.

 

4) Κάλυψη συνεδρίων συμποσίων, εκθέσεων και συναφών εκδηλώσεων με ενοικίαση και υποστήριξη ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου.

Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 στο χώρο της κάλυψης συνεδρίων, συμποσίων, κ.τ.λ, με ενοικίαση ηλεκτρονικού εξοπλισμού γραφείου φωτοαντιγραφικά telefax, κτλ.).

Η εταιρία έχει αναλάβει τα πιο σημαντικά συνέδρια που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό κρατικών ή μη φορέων.

 

5) Εκτέλεση εκτυπωτικών εργασιών, αναπαραγωγής ψηφιακού υλικού, ψηφιο ποίηση αρχείων, κλπ. για λογαριασμό τρίτων (Δημόσιο, b2b, ιδιωτικοί φορείς) με τη μορφή PRINT IN HOUSE (Ε.Κ.Δ.Δ.Α., ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. κλπ.) ή με τη μορφή της αναπαραγωγής προϊόντος  (Υπ. Οικονομικών, Πάντειος, ΙΚΑ, ΕΑΠ, ΤΕΙ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κτλ.)

 

Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
SSL Certificates