HOME Profile ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ διαγραμμα αβετε WHOLESALE SITEMAP CONTACT US Ελληνικά English
Manufacturers
E-SHOP
Company News more
Information
Terms of use - supplies
Company Information
Τρόποι Αποστολής & τρόποι πληρωμής
Terms of use
Oικονομικά στοιχεία
Newsletter more

 
Terms of use
 

Τρόποι Παραγγελίας:

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.diagramma.gr, η οποία ενημερώνεται  σε καθημερινή βάση. Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) Στη σελίδα μας www.diagramma.gr μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών. Κατόπιν συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας  και επιλέγοντας τρόπους πληρωμής και αποστολής η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί εύκολα και γρήγορα.

2) Μπορείτε να έρθετε στην έδρα μας στην οδό Κάνιγγος 26 , 10682, Αθήνα, Αττική όπου θα εξοφλήσετε και θα παραλάβετε τα προϊόντα της επιλογής σας.

3) Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο  210 3822516, Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

4) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας (τιμολόγησης, αποστολής και στοιχεία επικοινωνίας) καθώς και τους κωδικούς και τις ποσότητες των προϊόντων που θέλετε και στείλτε μας fax στο 210 3825601 ή e-mail στο sales@diagramma.gr

Διευκρινίσεις:

  • Τα προϊόντα θα τα λάβετε το συντομότερο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σύμφωνα πάντα με τους όρους χρήσης.
  • Για να εκδοθεί τιμολόγιο απαραίτητα στοιχεία είναι η επωνυμία, η δραστηριότητα, το ΑΦΜ καθώς και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει η επιχείρηση σας.
  • Μία παραγγελία θα διαγράφεται αυτόματα σε 14 μέρες, εφόσον εξακολουθεί να υπάρχει εκκρεμότητα στην πληρωμή όπως, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή με την διαδικασία παραλαβής από το κατάστημα.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τις αγορές σας , καλέστε μας στο 210-3822516 απο Δευτέρα εώς Παρασκευή μέχρι τις 4:00 μ.μ

Τρόποι Αποστολής & τρόποι πληρωμής

  • Δωρεάν μεταφορά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50,00 €
  • Για παραγγελίες κάτω των 50,00 € η χρέωση αποστολής ξεκινάει από τα 5,00 €.
  • Δωρεάν αντικαταβολή εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. 
  • Για εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Για παραγγελίες κάτω των 50,00 €  ο αγοραστής επιβαρύνεται με μεταφορικά έξοδα.

Όλα τα προϊόντα εφόσον είναι σε απόθεμα κατά την παραγγελία παραδίδονται εντός 24 ωρών (εργάσιμων ημερών) εντος λεκανοπεδίου Αττικής. Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί θα ενημερωθείτε από το λογιστήριο μας  για την ημερομηνία παραλαβής.

Τα προϊόντα που έχουν ένδειξη 1-3 ή 4-7 ημέρες παράδοσης θα παραδίδονται κανονικά στο χρόνο της ένδειξης εκτός από κάποιες περιπτώσεις που το προϊόν ενδέχεται να εξαντληθεί ο πελάτης θα ενημερώνετε τηλεφωνικώς για τον χρόνο παράδοσης.

Τα προϊόντα που έχουν ένδειξη παραγγελία ο πελάτης θα ενημερώνετε τηλεφωνικώς για τον χρόνο παράδοσης.           

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3822516, απο Δευτέρα έως και Παρασκευή μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι  ή μέσω email στο sales@diagramma.gr

 

Η εταιρεία μας αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής είτε για online είτε για άλλες παραγγελίες

1. Αντικαταβολή, (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής) πληρώνοντας απευθείας με την παράδοση της παραγγελίας σας από τους οδηγούς της ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ –Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε  ή την εταιρεία courier. Για εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Παραλαβή και πληρωμή στην έδρα μας στην οδό Κάνιγγος 26 Αθήνα 10682

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ-Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε . Μετά την κατάθεσή σας , ενημερώστε μας μέσω email στο sales@diagramma.gr  ή μέσω τηλεφώνου στο 210 3822516 ή φαξ στο, 210 5225010 στέλνοντας μας  το αντίγραφο της τραπεζικής κατάθεσης.

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (Mastercard, Visa, Maestro, Prepaid) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας.

Τράπεζα

Αρ. Λογαριασμού

IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5039-054582-333

GR5201720390005039054582333

ΕΘΝΙΚΗ

129/470723-07

GR5101101290000012947072307

ALPHA

104002320002208

GR5001401040104002320002208

EUROBANK

00260215410200792886

GR4302602150000410200792886

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας στο 210 3822516  απο δευτέρα έως και παρασκευή μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι ή μέσω email στο sales@diagramma.gr

 

 

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών, για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση είτε έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, απώλεια στοιχείων και δεδομένων, απώλεια πελατείας κλπ), οι οποίες προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία, ή/και την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και η ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ –Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων – λογισμικών – υπηρεσιών που παρέχονται από αυτή. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη εφόσον απαιτείται.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του, επειδή τα εμπορεύματα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές τους ή/και τους κατασκευαστές τους, συσκευασμένα σε κλειστά κουτιά. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο μας και θα εξυπηρετηθείτε ανάλογα με τα προβλεπόμενα ανά περίπτωση. Τέλος το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, όπως αυτή αναφέρεται σε αυτό, αλλά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος που παραγγέλθηκε, είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία μας,  δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.

 

Για τα ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ των ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

(φωτοαντιγραφικά, fax, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα)

H εταιρία μας προτείνει και εγγυάται τις παρακάτω κατηγορίες υλικών.

 

α. OEM (ORIGINAL - ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ): Πρόκειται για τα αναλώσιμα που παράγουν και διαθέτουν οι κατασκευαστές των αντίστοιχων εκτυπωτικών μηχανημάτων.

 

β. ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ( RMA -Ανακατασκευασμένα) Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν τα αρχικά εξωτερικά πλαστικά μέρη και αλλάζονται όλα (ή κάποια) τα φθειρόμενα εσωτερικά αναλώσιμα (blade, drum, wire κτλ). Διαθέτουν πιστοποίηση ISO/IEC 19752 , ISO/IEC 19798, DIN 33870/33871 ,έχουν πιστοποιητικό ΜSDS και πληρούν τις απαιτήσεις που προβλέπεται από το κανονισμό REACH (Κανονισμός ΕΚ. Αρ. 1907/2006 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου).

 

γ.ΙΝΚ (EXPIRED - ΛΗΓΜΕΝΑ) Πρόκειται για μελάνια που έχει περάσει η συνιστώμενη από τον κατασκευαστή ημερομηνία χρήσης ή ο κατασκευαστής έχει σταματήσει την παραγωγή τους. Η εμπειρία μας  δείχνει ότι υπό προϋποθέσεις, η χρήση τους είναι ασφαλής και φυσικά οικονομικότερη.

 

  Για τα  παραπάνω  υλικά η εταιρία μας προσφέρει 30 ημέρες  FSW (full satisfaction  warranty)  που περιλαμβάνει αντικατάσταση υλικού ή  επιστροφή των χρημάτων σας, αλλά και δωρεάν  συντήρησή του μηχανήματος σας, σε περίπτωση που η βλάβη προήλθε από την χρήση υλικού που σας προμηθεύσαμε.

 

 

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΕΝ  ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ....

 

1.. ΑΝΑΓΟΜΩΜΕΝΑ Πρόκειται για  αναλώσιμα που διατηρούν όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη και  προστίθεται μόνο  toner  (γραφίτης) . Προφανώς η πιο φθηνή και λιγώτερο ασφαλής  διαδικασία, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ.

 

2.. COMPATIBLE (συμβατά) Πρόκειται για αναλώσιμα που παράγονται εξ ολοκλήρου εξ αρχής, με αντιγραφή των OEM (αυθεντικών) cartridges, προφανώς με παραβίαση της αρχικής πατέντας  του κατασκευαστή ,ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!

 

1.   Όσον αφορά στην εταιρία μας, εφαρμόζουμε  Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, που εξασφαλίζει τους πελάτες μας για το ποιοτικό επίπεδο των υπηρεσιών που τους παρέχoυμε.

2.   Αναφορικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, η εταιρία μας είναι ενταγμένη σε σύστημα συλλογικής διαχείρισης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών αποβλήτων

     (ανακύκλωση συσκευών α.ε. ), καταβάλει την προβλεπόμενη από το Ν.2121/93

     εύλογη αμοιβή  τρίτων για πνευματικά δικαιώματα  και έχει την δυνατότητα της

     ελεύθερης διακίνησης των προϊόντων  της, όπως επιβάλλει το ΠΔ 117/2004  και ο

     Ν.2939/2001.

 

                                                                                                      .

Προσωπικά δεδομένα

Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ –Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε , δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά σας στοιχεία ζητούνται, καταγράφονται και χρησιμοποιούνται μόνο για την εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να δοθούν σε καμία περίπτωση σε άλλες εταιρείες ή φορείς χωρίς την άδεια σας, ενώ βάσει του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμείτε.

Γενικά

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης διαφωνεί με τους όρους του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ-Π.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε με ηλεκτρονική διεύθυνση(info@diagramma.gr) όπως αυτοί περιγράφονται άνωθεν, οφείλει να απέχει από την χρήση του, ειδάλλως έχει αποδεχτεί τις προϋποθέσεις λειτουργίας του. Οι όροι χρήσης, στο σύνολο του περιεχομένου τους ή μεμονωμένα, δύνανται να αλλάξουν ή να μετατραπούν οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

Shopping Cart more
0 items
Specials more
New Listings more
SSL Certificates